Καλώς ήλθατε στη βίλλα Μάγδα στο Ρέθυμνο Κρήτης

Έαν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη, οι βίλλες Μάγδα και Σταύρος προσφέρονται για οικογενειακές διακοπές και εναλλακτικό τουρισμό.

Οι βίλλες βρίσκονται στην κορυφή του λόφου της Αρχαίας Ελεύθερνας, μιας περιοχής με ιστορία 4.500 ετών. Εδώ γεννήθηκε ο Διογένης ο Απολλωνιάτης, ο πρώτος αστροφυσικός και ομοιοπαθητικός γιατρός του κόσμου.

Σε μία πανέμορφη περιοχή, σας παρέχουμε όλες τις σύγχρονες ανέσεις για να ξεκουραστείτε, απολαμβάνοντας παραδοσιακή κρητική φιλοξενία.

Δοκιμάστε ντόπιο λάδι, κρασί, ρακή και μέλι, επισκεφθείτε ιστορικά αξιοθέατα, εξερευνήστε τον περήφανο Ψηλορείτη και ανακαλύψτε μονοπάτια σαρανταπέντε αιώνων.

Η Αρχαία Ελεύθερνα αποτελεί ιδανικό προορισμό διακοπών. Σας περιμένουμε!

Η Αρχαία Ελεύθερνα

Η Αρχαία Ελεύθερνα βρίσκεται 25 χιλιόμετρα νοτιανατολικά του Ρεθύμνου. Από το 1972 έχει χαρακτηριστεί «τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους» και προστατευόμενος αρχαιολογικός χώρος.

Απέναντι από το χωριό σώζονται τα ερείπια της αρχαίας πόλης, με δείγματα ανθρώπινης παρουσίας από το 3000 π.Χ. μέχρι και τον Μεσαίωνα (12ος – 13ος αιώνας μ.Χ.).

Το χωριό απέχει από την ιστορική Μονή Αρκαδίου μόλις 12 χλμ και 15 χλμ από τη θάλασσα. Στα 4 χλμ βρίσκονται οι Μαργαρίτες, το κέντρο κεραμικής από αρχαιοτάτων χρόνων.